Pre deti, mladých, mladších a ešte mladostarších

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Najnovšia móda? Zabudnite na čivavy

Najnovšia móda? Zabudnite na čivavy

 

Najžiarivejšie hollywoodske hviezdy kráčajúce s najhorúcejšími trendmi už nesmú byť prichytené pri prechádzke s čivavou na rukách! Títo minipsíkovia sú totiž už absolútne out. Najnovším hitom sú  iní chlpatí kamaráti. A kto ich nemá, nech sa radšej pred fotografmi neukazuje.

 

To si určite povedali aj dve z najvyhľadávanejších tvári dnešných dní - Paris Hilton a Britney Spears. Britney má zrejme času na rozdávanie, keďže popri dvoch malých synoch má čas ešte aj na šteňatá. Tento víkend si do svojej psej zbierky zaradila aj šteniatko jorkširského teriéra, ktorého si kúpila za  rovných 3000 dolárov. Šteniatko ešte v obchode obdarovala roztomilým ružovým oblečkom za 20 dolárov a spokojne odkráčala. V tomto roku si Britney kúpila už tretie šteňa, o tom kam sa podeli jej staršie „modely" sa bohužiaľ nič nevie.

Jorkšírskej móde neodolala ani Paris Hilton, ktorá svojich ostatných psích priateľov začala zanedbávať. Ako sama na verejnosti vyhlásila, psík, ktorému je ochotná venovať svoju priazeň musí byť ultraľahký, aby sa dal pohodlne nosiť na rukách, a aby sa s ním dobre pózovalo. Či sa z malého jorkšíra stane nový „Tinkerbell" ukáže až čas

Z tlače

♥Vaša Domča♥

 


o hviezdach je to o hviezdach | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014