Pre deti, mladých, mladších a ešte mladostarších

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zlatá je sexi

Zlatá farba, rovnako ako napríklad strieborná, sú farbami, ktoré nemožno jednoducho kombinovať s veľkým množstvom iných farebných odtieňov. Hodí sa k nej len niekoľko farieb, zato ich kombinácia vyzerá skutočne skvele. Jednou z farieb, ktorá vyzerá so zlatou perfektne, je tmavo hnedá alebo vínovo červená. Hnedou farbou nič nepokazíte, práve naopak. Doplnky v odtieňoch hnedej sú tým pravým, čo môžete zvoliť k zlatavým šatám. Nebojte sa zlatých šperkov, vyzerajú luxusne a naviac sú opäť v móde. Môžete zvoliť pokojne aj extravagantné šperky s veľkými kameňmi, ktoré dodajú outfitu dokonalú harmóniu.


Staňte sa sexy kráskou

Outfit zložený zo sexy zlatavého topu a svetlých džínsov bude slušať každej štíhlej žene. Opasok alebo guma zapravená do topu vám opticky zoštíhli pás a muži sa zbláznia túžbou vás mať, až vás zazrú. Naviac, originálne doplnky tiež urobia svoje. Môžete vyskúšať napríklad náhrdelník v tvare gombíka, s ktorým iste zožnete veľký úspech. K tejto kombinácii sa perfektne hodí zlatavá kabelka s potlačou, do ktorej môžete schovať fľaštičku luxusného parfému Chanel 5, ktorý vám pridá na sexappeale. Ak máte radi topánky s nízkym podpätkom, balerínky v zlatavej farbe sú tou pravou voľbou.


Jednoducho kúzelná

Tento veľmi jednoduchý outfit je sexy a môžete ho využiť k mnohým príležitostiam. Originálne šperky zvýraznia celkovo úžasný dojem a vy môžete smelo vyraziť napríklad na lov vysneného muža. Sexy topánky na vysokom podpätku a trendy kabelka k sebe skvele ladia. Náramky v zlatavej farbe môžete nahradiť aj luxusnými hodinkami, ktoré naviac využijete aj po praktickej stránke.


Aké farby kombinovať so zlatavou?

Zlatavá farba priam ponúka k tomu, aby ste ju kombinovali s ďalšími sexy farbami. Vyhnite sa ale kombinácii zlatavej a striebornej, pretože vyzerá lacno a nevkusne. Zlatavá farba je jedna z najkrajších, a tak je dobré ju doplniť takými odtieňmi ktoré ju nechajú krásne vyniknúť. Nsjlepšou vošbou bude kombinácia zlatavej a hnedej, okrovej, čiernej alebo vínovo červenej. Vyhnite sa aj krikľavo červenej, celý outfit by ste totiž pokazili.
                            www.moda.sk

♥Vaša Domča♥


oblečenie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014